Nieuws

03-10-2017 Nieuw teamlid!

Vanaf heden komt nog iemand ons team versterken: Sebastiaan Bergen Henegouwen. Hij gaat ons helpen met de marketing en communicatie van Nederland Lacrosse. Hebben jullie foto's of content voor de website of facebook stuur dit dan naar marketing@nederlandlacrosse.nl

Hoewel ons bondsteam weer wat aangevuld wordt zijn we nog steeds op zoek naar een bestuurslid breedtesport en commissieleden voor de scheidrechtercommissie dames

02-10-2017 Start van de competitie

Op zaterdag 30 september vond het Newcomers Tournament plaats in Nijmegen. Dit toernooi is de officieuze opening van het nieuwe lacrosse seizoen en geeft nieuwe spelers de kans lacrosse in wedstrijdvorm te beoefenen.

Zondag 1 oktober is de competitie dan echt van start gegaan met drie wedstrijden in de hoofdklasse dames.

  • Nijmegen      - Den Haag    18 - 6
  • Wageningen - Delft            22 - 4
  • Utrecht         - Rotterdam   15 - 0

Voor alle divivies is het schema inmiddels bekend.

25-09-2017 Wedstrijdprogramma's bekend

Komend weekend is het zover, de competitie gaat weer beginnen. Althans voor de dames, de heren moeten nog een weekje langer wachten. De speeldata waren al bekend, maar nu is het hele wedstrijdprogramma voor de hoofdklasse dames, hoofdklasse heren en de tweede divisie dames bekend en staan sinds vanmorgen op de website. Wil je weten wanneer en waar de westrijden gespeeld worden, neem een kijkje in het programma.

Volgende week zullen ook de programma's van de tweede divisie mannen en derde divisie worden ingevoerd op de website.

18-09-2017 Nieuw bestuurslid Topsport

Tijdens de ALV afgelopen zondag 17 september 2017 is Stef Groen door het NLB bestuur voorgedragen en door de ALV geïnstalleerd als nieuw bestuurslid topsport. Welkom en succes Stef!

Voor de openstaande vacatures, neem een kijkje bij de vacatures

Start seizoen 2017-2018

Op 8 oktober 2017 zal het nieuwe seizoen weer starten. Kunnen de dames van Utrecht en de heren van Amsterdam de titels verdedigen of zitten er nieuwe kampioenen aan te komen?

Voordat we starten met de competitie zal eerst op 30 september het Newcomers Tournament in Nijmegen plaatsvinden. Meer informatie over dit toernooi kan je vinden via de agenda

Nieuwe initiatieven

Lacrosse in Nederland blijft zich verspreiden. Zo zijn er verschillende nieuwe initiatieven. Komende maanden zal Ogers Lacrosse in Bergen op Zoom starten. Naast deze start is er ook beweging in Zoetermeer en Middelburg.