• Agenda

Coach Aanmelden

Heb je interesse om ad-hoc coach te worden voor de NLB? Dien hieronder uw aanvraag in:

Dit is een betaalde positie van 50 euro per training. Je kunt alleen een club coachen die NIET de jouwe is. Er is geen limiet aan het aantal trainingen (of clubs) dat je coacht. Reiskosten zijn inbegrepen in de betaling van 50 euro. U kunt op elk moment stoppen met deelnemen. Houd er rekening mee dat zelfs als uw aanvraag wordt geaccepteerd, er geen belofte is dat er coachingmogelijkheden zullen zijn, aangezien de vraag naar coaches aan de clubteams zelf is. Voor clubs is dit een optionele service.

Wat is het volgende nadat u dit formulier heeft ingevuld?

U ontvangt een e-mail van coaches@nederlandlacrosse.nl waarin uw aanvraag wordt geaccepteerd / afgewezen.

Dus waar gaat dit programma over?

Een team dient een verzoek tot coaching in:

  • Kan iemand onze jeugd aanstaande dinsdag coachen?
  • Heren 2 bij Club X willen focussen op man-up en beter team offense, heb je iemand?
  • Dames 1 van Club Z willen nog meer schieten en penalty shots oefenen, kan je een coach sturen?
  • Heren 1 + 2 van Club T zou graag willen dat iemand een training leidt en ons wat nieuwe oefeningen laat zien. Kun je helpen?

Zodra de club een verzoek indient, zal de NLB het beoordelen en de best passende coach uit onze database selecteren. Wij zullen je laten weten of je bent geselecteerd en je hebt drie dagen om te reageren. Geen reactie of een weigering betekent dat het naar de volgende coach gaat, zonder dat er vragen worden gesteld. Als je akkoord gaat, ga je direct aan de slag. U moet een oefenplan opstellen en uw ideeën met ons delen voordat de oefening plaatsvindt.. Daarna ga je trainen, plezier maken, leren en communiceren met het team.

Daarna moeten beide partijen bevestigen wat er is gebeurd. Ben je komen opdagen? Was je op tijd? Ben je de hele training gebleven? Was je professioneel en betrokken? Heeft u het gevraagde onderwerp gecoacht? Als dat wordt bevestigd, boem! Je krijgt 50 euro van de NLB.

Andere details

Betalingen worden gepland met maandelijkse runs en we betalen alleen voor oefensessies die worden beheerd via ons portaal en schriftelijk zijn bevestigd door Adam / Taylor VOORDAT de training plaatsvindt. Als een club de training annuleert met een opzegtermijn van meer dan 24 uur, zijn wij niet verplicht om te betalen. Als een club een training plant en niet annuleert met een opzegtermijn van ten minste 24 uur, en / of er is geen veld om op te oefenen wanneer een coach komt opdagen, zal het clubteam 25 euro administratie kosten betalen aan de NLB. De trainingen duren naar verwachting tussen één en drie uur. Coaches moeten flexibel zijn als de teams tijdens de training naar andere onderwerpen / ideeën vragen.

Voor vragen kunt u contact opnemen met coaches@nederlandlacrosse.nl