Partners, Sponsoren & LAX500

Stichting Topsport Nederland Lacrosse is op zoek naar partners, sponsoren, leveranciers en donateurs om aan een professioneel topsportklimaat te bouwen voor onze nationale programma's. Lacrosse heeft serieuze potentie om een Olympische sport te worden in de aanloop naar waarschijnlijk 2028. In dat jaar worden de Olympische Spelen gehouden in Los Angeles. In de Verenigde Staten is lacrosse de snelst groeiende sport en is op dit moment één van de grootste sporten daar. Wereldwijd groeit lacrosse ook hard en de sport voldoet dan inmiddels, door grote inzet van de nationale en internationale bonden, ook al aan de eisen van het IOC. Om ons van deelname te kunnen verzekeren, zullen onze programma's nog wel wat moeten groeien. Hoe mooi zou het dan ook zijn om samen met één of meerdere partners een project te starten om de Nederlandse lacrosse teams op de Olympische Spelen te krijgen. In Nederland is deze sport misschien nog redelijk onbekend, maar met een Olympische status zal dit snel veranderen. Samen met ons kan uw bedrijf zich in dit project profileren als katalysator in deze mooie sport. Een impuls voor de topsport om daarin uiteraard de breedtesport mee te kunnen nemen.

Natuurlijk hebben we veel mogelijkheden hierin. Een partnerschap voor de gehele stichting kan, maar ook van één van de teams of zelfs van één speler. U kan hoofdsponsor, subsponsor of van een speficiek onderdeel van het project worden. Dan kan u denken aan de trainingskampen of materiaal. Denkt u echter groter en wilt u de breedtesport ook ondersteunen, dan zijn er nog veel meer mogelijkheden! Graag komen we dan ook in contact metu of uw bedrijf. Een sport als lacrosse, met haar sterke kernwaarden, een fantastisch uithangbord voor uw bedrijf.

Voor meer informatie of een (korte) brainstorm over de mogelijkheden zie ik graag uw mail tegemoet op marketing@nederlandlacrosse.nl.

We zijn niet alleen op zoek naar grote partners, iedere bijdrage helpt ons een stap verder. Daarom hebben we de LAX 500. De LAX500 is een manier van sponsoring met een duurzamer karakter. In plaats van een groot bedrag van één bedrijf richten we ons bij de LAX 500 op een relatief klein bedrag voor een aantal jaren van een grote groep mensen en bedrijven.

Meer informatie staat op de site van het nationale team en hieronder komt u met één simpele klik bij het aanmeldingsformulier om lid worden van de LAX 500.

Nederlands

Engels